020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Streetdance Utrecht

Workshop Streetdance Utrecht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Streetdance een inspannende, maar tegelijkertijd ontspannende vorm van bewegen. Uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest! Ben je op zoek naar een spetterende activiteit in Utrecht? Laat deze workshop streetdance dan niet aan je voorbijgaan!

Streetdance draait om bewegingen, het uitdrukken van een verhaal en natuurlijk pit en power! De roots van deze dansvorm liggen in de New Yorkse achterstandswijken. In de jaren ’80 van de vorige eeuw ontstond daar een geheel nieuwe vorm van dansen. Ruim 10 jaar later bereikte streetdance Europa en tegenwoordig is het niet meer alleen een dansvorm, maar een lifestyle. Streetdance heeft vandaag de dag dan ook veel invloed op de mode, muziek en kunstenaars van over de hele wereld!

Workshop Streetdance

In een twee uur durende workshop leren jullie de basisbeginselen van streetdance. Onder deskundige begeleiding van onze professionele streetdance-instructeur gaan jullie dansen tot jullie er bij neervallen!

Streetdance is geen dansvorm die is ontwikkeld in een instituut, maar een verzameling van verschillende dansstijlen die veelal op straat ontwikkeld en geperfectioneerd is. Hierdoor is streetdance continu aan verandering onderhevig en dat is wat de dansvorm zo interessant maakt.

Bij streetdance gaat het niet alleen om het zetten van de passen, maar ook om improvisatie en interactie met je mededansers en het publiek. Om die reden is streetdance uitermate geschikt voor een gezellige groepsactiviteit in Utrecht!

Verschillende streetdance-moves worden jullie aangeleerd, denk bijvoorbeeld aan de snake of de body roll. We gaan met de voetjes van de vloer! Overigens is danservaring niet eens nodig. Onze streetdance-instructeur kan het niveau rustig opbouwen. Wanneer jullie de workshop afsluiten met een spetterende performance met de zojuist aangeleerde passen en bewegingen, kan de dag zeker weten niet meer stuk! Een perfect aandenken voor de bruid in spé. Boek dus snel de workshop op iedere gewenste datum en tijdstip en zorg dat jullie vrijgezellenfeestje onvergetelijk swingend wordt!

Streetdance workshop Utrecht is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– BTW