020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Baantjer Speurtocht Utrecht

Crimineel leuke speurtocht door Utrecht

Baantjer Speurtocht Utrecht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Tijdens de Baantjer speurtocht gaan jullie als groep, als echte rechercheurs op onderzoek uit. Kruip in de huid van Vledder en de Cock (met C-O-C-K), struin de Utrechtse straten af op zoek naar aanwijzingen en los deze mysterieuze moordzaak op! Deze workshop is alleen voor de échte breinbrekers…

Het onderzoek

Het politieonderzoek begint op een nog geheime locatie in hartje Utrecht. Deze locatie bevindt zich op een steenworp afstand van het politiebureau, waar de hoofdcommissaris van de politie al op u staat te wachten.

Na een korte introductie waarin u geheel op de hoogte bent gebracht van de ontwikkelingen in deze mysterieuze moordzaak, kan het onderzoek beginnen. De teams worden verdeeld en ieder team ontvangt een rechercheurskoffertje met materialen. Let nu al goed op, want alle overhandigde informatie kan aanwijzingen bevatten!

Al speurend en puzzelend begeven jullie je in de Utrechtse binnenstad. Wat is er gebeurd?

Samenwerken

De Baantjer speurtocht stelt jullie onderzoekvermogen en samenwerking flink op de proef. Halen jullie alles eruit wat erin zit, om zo de moord op te lossen? De speurtocht is daarom perfect als onderdeel van een spannend vrijgezellenfeest. Hoe ver gaat de bruid of bruidegom in de zoektocht naar de waarheid?

Waan je in de wereld van Vledder en de Cock, verzamel bewijsmaterialen, spreek vermoedens uit, schat in wie de waarheid spreekt en voer zo een heus politieonderzoek uit. Spannender kan niet!

Na het moordspel is het tijd om terug te keren naar de hoofdcommissaris en om een welverdiend drankje te drinken in een nabijgelegen café. Hier worden vermoedens wellicht werkelijkheid… Wie heeft de moord opgelost en mag zich de winnaar van de Baantjer speurtocht noemen?

Uiteraard neemt de winnaar een welverdiende prijs in ontvangst. De Baantjer speurtocht biedt alles wat een spannend en intensief vrijgezellenfeest nodig heeft: spanning en samenwerking, maar ook gezelligheid en de wilskracht om deze zaak tot een goed einde te brengen. Daarom is deze speurtocht ook zo perfect voor jullie vrijgezellenfeest! Maak er een mooie, misdadige middag van…

Baantjer speurtocht Utrecht is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie per persoon
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW