020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Cheerleaden Utrecht

Workshop Cheerleaden Utrecht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Hoewel we het in Nederland maar nauwelijks zien, is cheerleading in de Verenigde Staten een heuse danssport. En niet zomaar één, de competitie is er torenhoog! Cheerleading is een graag geziene vorm van dans, een combinatie van show en choreografie en precies dát maakt de activiteit zo leuk. Oftewel: een perfecte bezigheid voor een spetterende workshop!

Kan de bruid of bruidegom wel wat aanmoediging gebruiken in aanloop naar zijn of haar huwelijk, boek dan de workshop cheerleading. Tijdens deze verrassende, maar bovenal spectaculaire workshop laat een professionele dansinstructrice jullie als groep kennis maken met deze geweldige combinatie van sport, lenigheid, show en dans.

Teambuilding

Onze gezellige en gemotiveerde instructrice heeft een berg aan danservaring en staat te popelen om jullie te laten meedelen in haar enthousiasme over cheerleading. En dat is nodig, want jullie dansen tijdens deze workshop niet alleen, maar met een groep! Teambuilding is dan ook, naast entertainment, creativiteit en flexibiliteit, een kernwoord dat uitstekend van pas komt tijdens de workshop.

Na een korte, maar hevige warming up is het tijd om flink los te gaan op de muziek. Onze instructrice leert u een korte choreografie. Geen ervaring? Geen probleem! Het niveau van de workshop is gemakkelijk aan te passen aan het niveau van de groep.

Muziek

Leuk extraatje: de muziek waarop gedanst wordt, is zelf uit te kiezen door de groep. Hoe leuk is het voor de bruid om te dansen op de muziek die op haar bruiloft gedraaid gaat worden? Of kies voor het altijd gezellige ‘Single ladies’ van Beyoncé… Ze is tenslotte nog even vrijgezel, toch? Dankzij het veelzijdige karakter van cheerleading is de choreografie niet gebonden aan één muziekstijl, dus zijn jullie geheel vrij in de muziekkeuze. Al adviseren wij wel een uptempo nummer, aangezien het een spectaculair festijn moet worden!

Tip: trek tijdens deze workshop makkelijke kleding aan. Kies bijvoorbeeld voor een joggingbroek met een t-shirt en een paar stevige sportschoenen.

Workshop cheerleading Utrecht is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– BTW