020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Gooische Dames spel Utrecht

Gooische Dames spel Utrecht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Grijp je kans en beleef je vrijgezellenfeest op een originele en hilarische manier! Hier is het unieke Gooische Dames Spelprogramma in Utrecht!

Dit geweldige Gooische Dames spelprogramma is een avontuur naar jouw hart. Ga samen met je beste vriendinnen los en zet de binnenstad van Utrecht op stelten!  Deze Gooische citygame zit boordevol sfeer, hilariteit en verrassing! Laat je door ons uitdagen om met je beste Gooische klasse en Gooische attitude onze missies te volbrengen in het centrum van Utrecht!

Na de laatste ronde van dit gedurfde stadspel in Utrecht, zal onze spelleider beoordelen welk team de echte Gooische Dames het meest benadert! Het team van de winnaars ontvangt niet alleen de eeuwige roem maar ook een chique prijsje….

Gooische Dames Spelverloop
Onze enthousiaste spelbegeleider wacht jullie op bij ons trefpunt in het centrum van Utrecht. Na de teamindeling ontvangen de teamcaptains een aantal belangrijke spelmaterialen. Onze gedreven spelbegeleider geeft een wervelende introductie zodat de spelregels en spelverloop bij alle Gooische Dames helder zijn. Daarna snellen jullie in concurrerende teams het stadshart van Utrecht in. Geprikkeld door onze uitdagende opdrachten ga je de bruisende binnenstad van Utrecht onveilig maken!

Wat kunnen jullie ongeveer verwachten? Elke opdracht die je uitvoert, ga je met een grote dosis Gooische charme en Gooische flair uitvoeren!
Net zoals Claire, Willemijn en de andere Gooische dames dat zouden doen! Werp al je Gooische handigheid en je Gooische klasse in de strijd! Natuurlijk ontstaan er een aantal hilarische situaties bij dit vrijgezellenfeest hier in Utrecht. Dit alles maak je feestje extra onvergetelijk en gedenkwaardig! Waar wacht je op?

Gooische Dames Spelprogramma Utrecht is inclusief:
-Enthousiaste en ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen Gooische Dames citygame Utrecht
– Consumptie bij prijsuitreiking winnend team
– Stijlvol prijsje voor winnend team
– Op elke dag en tijdstip naar keuze
– BTW