020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flamenco Workshop Utrecht

Een vrijgezellenfeest met temperament

Flamenco Workshop Utrecht

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Geef jullie vrijgezellenfeestje een Spaans tintje met heerlijke, exotische muziek en prachtige, sensuele dansbewegingen… Boek de flamenco workshop Utrecht en beleef een onvergetelijke middag!

De heerlijke flamencomuziek neemt de bruid in spé en de rest van de groep mee naar Spanje, waardoor jullie – gewoon in hartje Utrecht – zullen beleven hoe het is om perfect flamenco te kunnen dansen.

Flamenco Workshop in Utrecht

De flamenco is een typisch Spaanse dans en de roots zijn dan ook te vinden in de Zuid-Europese cultuur. Flamenco wordt veelal zelfs gezien als het belangrijkste Spaanse exportproduct… Hoe dan ook, deze muziek- en dansvorm zijn wereldberoemd en dat is niet zonder reden. De authentieke flamencogitaar, de mysterieuze Arabische klanken en het krachtige ritme typeren deze prachtige dansvorm. De krachtige gratie van de dansers, de snelle handbewegingen en het explosieve voetenwerk vormen een show op zich.

Workshopverloop

Tijdens de workshop flamenco dansen worden jullie op een speciaal geselecteerde locatie door onze professionele flamencodanseres meegenomen in de wondere wereld van flamenco. Alles over de trotse houding van het lichaam, het ritmische voetenwerk en de verbale aanmoedigingen worden jullie aangeleerd.

Maar na de basis is het natuurlijk ook tijd voor het echte werk… Een korte choreografie kan tijdens deze anderhalf uur durende workshop niet ontbreken! De workshop zal eindigen met een mooie performance van de zojuist aangeleerde dans, zodat jullie allemaal een ervaring rijker zijn en iets ontzettend moois hebben om op terug te kijken. Flamenco draait namelijk niet alleen om het dansen zelf, maar ook om het samen beleven.

De workshop flamenco Utrecht bevat en spetterende en verrassende combinatie van ingrediënten, waardoor jullie vrijgezellenfeestje onvergetelijk wordt!

Flamenco workshop Utrecht is inclusief:
– Professionele flamenco danseres
– Zaalhuur
– BTW